ZOET

Brownietaart met noten

[av_heading heading=’Hallo lieve foodlovers’ tag=’h3′ style=’blockquote modern-quote’ size=” subheading_active=’subheading_below’ subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av_uid=’av-2wiinc’]
True love is when there are only two brownies left and he takes the smaller one
[/av_heading]

Vorige week maakte Sander deze heerlijke brownietaart met noten. Deze taart heeft een heerlijke bodem gemaakt van Italiaanse Biscotti koekjes. Sander heeft deze brownietaart gemaakt met geroosterde walnoten, maar je kan hem ook maken met geroosterde pecan- of hazelnoten!

Dit taartje is gooey, sticky and creamy!

brownie taart met walnoten

brownietaart met walnoten

brownietaart met walnoten

brownietaart met walnoten

 

brownietaart met walnoten
Brownietaart met noten
Brownietaart met noten
Recept Afdrukken
Ingredients
Ingredients
Instructions
Biscotti bodem
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.

    Meng de biscotti, boter en de suiker in een keukenmachine tot er kruimels ontstaan die aan elkaar blijft plakken. Doe dit allemaal in een pie vorm (22cm) en druk alles stevig aan in de vorm. Bak ongeveer 15 minuten en laat de bodem helemaal afkoelen.
Brownies
  1. Smelt de chocolade au bain marie in een grote kom en voeg de boter erbij. Als alles gesmolten is haal je de kom van het vuur en voeg dan de donkere basterd suiker toe. Roer alles goed door elkaar met een spatel
  2. Voeg één voor één de eieren toe en blijf roeren. Spatel de bloem en noten erdoor, voeg zout toe en roer luchtig om.
  3. Giet het brownie notenmengsel boven op de biscotti bodem en garneer met de niet geroosterde walnoten. Zet de brownie taart in de oven (175 graden) voor ongeveer 35 minuten. Laat de taart goed afkoelen.

    Enjoy
Recept Afdrukken
print het recept

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.