Het is nu woensdag en we hebben nog een lekker biologisch bruin brood, trostomaten een sjalotje en een fles troebele appelsap over na een weekje BeeBox, ik kijk mijn man aan en zeg: Bruschetta met tomaat en basilicumblaadjes voor lunch en cocktail in de avond? Zo gezegd zo gedaan, knapperige Bruschetta voor de lunch en met de appelsap hebben we voor in de avond nog een heerlijke warme cocktail gemaakt (niet geschikt voor kids) en geproost op een lekkere verantwoorde en gezonde week, Thanks Deborah!
- 2 tomaten in blokjes
- 1 teentje knoflook
- 1 el olijfolie
- 4 sneetjes meergranen tarwe roggenbrood
- 1 handje basilicumblaadjes
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven op 180 graden.
Was de tomaten en snijd in partjes, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes. Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer de olie er doorheen. Snijd 4 sneetjes brood af bestrijk de plakjes brood dun met de knoflookolie. Bak in de oven voor 10 minuten. Leg de tomatenblokjes erop en verdeel de basilicumblaadjes de Bruschetta, breng op smaak met een klein beetje zout.
Enjoy!
6 Comments
Jessie Bakker
5 september 2015 at 14:11Weet je nog Harry Bakker, Restaurant in Sanur?
Harry Bakker
5 september 2015 at 14:13Dat was heerlijk Sanur beach
Nieke Vermaak
5 september 2015 at 14:40Marijke Vermaak-Coppens maak je ze echt n x voor mij?
Emiel te Boekhorst
5 september 2015 at 16:26Wat een heerlijk idee zeg, lekker gezond en makkelijk, mag ik deze morgen delen op mijn culinaire kookgroep??
Foodblabla
5 september 2015 at 18:30Natuurlijk leuk! Laat ff weten of hey lekker was..?
Emiel te Boekhorst
5 september 2015 at 18:35Jazeker