BIJGERECHT LUNCH VEGETARISCH GERECHT

Bruschet­ta met tomaat

Het is nu woensdag en we hebben nog een lekker biologisch bruin brood, trostomaten een sjalotje en een fles troebele appelsap over na een weekje BeeBox, ik kijk mijn man aan en zeg: Bruschet­ta met tomaat en basilicumblaadjes voor lunch en cocktail in de avond? Zo gezegd zo gedaan, knapperige Bruschetta voor de lunch en met de appelsap hebben we voor in de avond nog een heerlijke warme cocktail gemaakt (niet geschikt voor kids) en geproost op een lekkere verantwoorde en gezonde week, Thanks Deborah!

Bruschet­ta met to­maat en ba­si­li­cum

Bruschet­ta met to­maat en ba­si­li­cum


Bruschet­ta met to­maat en ba­si­li­cum
Bruschet­ta met tomaat
Bruschet­ta met tomaat
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden.

    Was de tomaten en snijd in partjes, verwijder de zaadjes en snijd in blokjes. Pel de knoflook en pers uit boven een kom. Roer de olie er doorheen. Snijd 4 sneetjes brood af bestrijk de plakjes brood dun met de knoflookolie. Bak in de oven voor 10 minuten. Leg de tomatenblokjes erop en verdeel de basilicumblaadjes de Bruschet­ta, breng op smaak met een klein beetje zout.

    Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

6 Comments

  • Reply
    Jessie Bakker
    5 september 2015 at 14:11

    Weet je nog Harry Bakker, Restaurant in Sanur?

  • Reply
    Harry Bakker
    5 september 2015 at 14:13

    Dat was heerlijk Sanur beach

  • Reply
    Nieke Vermaak
    5 september 2015 at 14:40

    Marijke Vermaak-Coppens maak je ze echt n x voor mij?

  • Reply
    Emiel te Boekhorst
    5 september 2015 at 16:26

    Wat een heerlijk idee zeg, lekker gezond en makkelijk, mag ik deze morgen delen op mijn culinaire kookgroep??

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.