BIJGERECHT HARTIG LUNCH SNACKS

Cherrytomaten tarte tatin

Hi foodlovers!

Ik ben eventjes helemaal into de taartjes bakken ;), maar dan wel op de makkelijke manier.

Zet deze heerlijke cherrytomaten tarte tatin op tafel, en laat je verleiden door de verrassende smaken.

Cherrytomaten tarte tatin
Cherrytomaten tarte tatin
Cherrytomaten tarte tatin
Cherrytomaten tarte tatin
Cherrytomaten tarte tatin
Recept Afdrukken
Servings
2personen
Servings
2personen
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en laat het bladerdeeg op temperatuur komen. Halveer de cherrytomaten.
  2. Verwarm de olie met de suiker en kruiden in de (ovenbestendige) pan. Als de suiker gesmolten is, borrelt en de saus stroperig wordt, voeg je de tapenade en tomaten toe, met de snijkant naar beneden, laat 1 minuut koken. Drapeer het bladerdeeg over de tomaten, snijd overtollige deeg weg en vouw de randen in de vorm.
  3. Bak de cherrytomaten Tarte tatin in 25 minuten goudbruin.
  4. Haal na baktijd uit de oven en laat de Tarte tatin 5 minuten afkoelen voordat je hem gaat storten op een bord, dit doe je in één snelle beweging.
  5. Garneer de tomaten Tarte tatin met verse tijmblaadjes. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.