Hi Foodlovers!
Je heb hem vast al eens voorbij zien komen op de social media kanalen, de Crunch Wrap.
Ik maakte mijn eigen variant met baked beanz van Heinz, gekruid gehakt, crème fraîche, pittige saus en crispy ijsbergsla.
Pas op want de wrap is verslavend lekker!
“NO JOKE IT’S A WRAP”!
Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
4personen | 10minuten | 10minuten | 20minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 10minuten |
Cook Time | Passive Time |
10minuten | 20minuten |
- 300 g gehakt half om half
- 1 blik Heinz Beanz 415 g voor de helft uitgelekt
- 2 el Sriracha saus
- 4 large tortilla's Santa Maria
- 4 small tortilla's Santa Maria
- kruiden voor het gehakt
- 1 tl komijnpoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl zout
- 1 tl gedroogde oregano
- 1/2 tl gemalen zwarte peper
- 1 bekertje crème fraiche 200 g
- 1/2 krop ijsbersla in dunne kleine reepjes gesneden
- 20 taco chipjes naturel
- 200 g geraspte oude kaas
- 100 g krokant gebakken Indische uitjes uitje
- olie om in te bakken
- Koekenpan met antiaanbaklaag
Ingredients
|
- Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul en bruin, maak op smaak met de kruiden, voeg de uitgelekte bonen en een scheut Sriracha toe en laat 5 minuten sudderen op zacht vuur totdat alles is ingedikt, doe het gehaktmengsel in een schaaltje maak de pan goed schoon, want deze gebruik je ook om de wraps in te bakken.
- Schep in het midden van de tortilla 2 flinke eetlepels van het gehaktmengsel, bestrooi met kaas en crunchy uitjes, beleg met tacochips, schep er een lepel crème fraiche op gevolgd door nog meer kaas en de reepjes sla.
- Leg de kleine wrap bovenop de sla, en vouw alles dicht als een cadeautje, (zie instructiefilmpje).
- Bak de crunchy wrap in een goed verwarmde koekenpan met wat olie voor ongeveer 5 minuten per kant totdat de wrap mooi bruin en krokant is.
- Enjoy!
No Comments