HARTIG HOOFDGERECHT LUNCH SNACKS

De Crunchy Wrap

Hi Foodlovers!

Je heb hem vast al eens voorbij zien komen op de social media kanalen, de Crunch Wrap.

Ik maakte mijn eigen variant met baked beanz van Heinz, gekruid gehakt, crème fraîche, pittige saus en crispy ijsbergsla.

Pas op want de wrap is verslavend lekker!

“NO JOKE IT’S A WRAP”!

De crunchy wrap
De crunchy wrap

Crunchy Wrap
De Crunchy Wrap
De Crunchy Wrap
Recept Afdrukken
Servings Prep Time Cook Time Passive Time
4personen 10minuten 10minuten 20minuten
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time Passive Time
10minuten 20minuten
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul en bruin, maak op smaak met de kruiden, voeg de uitgelekte bonen en een scheut Sriracha toe en laat 5 minuten sudderen op zacht vuur totdat alles is ingedikt, doe het gehaktmengsel in een schaaltje maak de pan goed schoon, want deze gebruik je ook om de wraps in te bakken.
  2. Schep in het midden van de tortilla 2 flinke eetlepels van het gehaktmengsel, bestrooi met kaas en crunchy uitjes, beleg met tacochips, schep er een lepel crème fraiche op gevolgd door nog meer kaas en de reepjes sla.
  3. Leg de kleine wrap bovenop de sla, en vouw alles dicht als een cadeautje, (zie instructiefilmpje).
  4. Bak de crunchy wrap in een goed verwarmde koekenpan met wat olie voor ongeveer 5 minuten per kant totdat de wrap mooi bruin en krokant is.
  5. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.