De Nationale Wijnquiz 2021
BLOG

De Nationale Wijnquiz 2021 – donderdag 25 november 2021

Jacqueline en ik houden van wijn, en nu hebben elkaar uitgedaagd om mee te doen aan de Nationale Wijnquiz. Wie van ons kan het beste proeven? Doe jij ook mee?

Een gezellige avond thuis met vrienden of familie waarbij jij je wijnkennis kunt testen aan de hand van wijnweetjes en 6 te proeven wijnen. Leuk voor verschillende kennisniveaus, je hoeft echt geen wijnexpert te zijn! Met welke vrienden gaat u mee doen aan deze quiz? Deel deze kortingscode NWRDA3 en geef 25% korting ook aan hén cadeau.

https://www.wijnbeurs.nl/de-nationale-wijnquiz

Wijn is een beleving, samen genieten van een goed glas. Dat is wat telt. Kortom: wij vinden wijn bijzonder. Omdat we bij de Wijnbeurs dit jaar al 45 jaar heel veen mensen blij maken met de mooiste wijnen, willen we zoveel mogelijk wijnliefhebbers bij elkaar brengen. Samen beleven, genieten en gezelligheid, daar draait het om. Dit heeft geresulteerd in De Nationale Wijnquiz.

U speelt zelf mee met de Quiz via de livestream en maakt hierbij kans op meer dan 100 prijzen. Maar er is nog méér, want in de studio barst de strijd los tussen team België en team Nederland. Wie krijgt de titel: De grootste wijnkenner van de Benelux. Welk land denkt u dat er wint?

Voor de organisatie van deze quiz hebben we samengewerkt met presentatrice, vinoloog en Quizmaster Astrid Joosten, Master of Wine Cees van Castgeren en voorzitter van de Internationale Sommelier Association William Wouters.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.