BLOG EET HIER!

Festival de Luie hond | januari 2017 in Arnhem

Hi lieve foodlovers!

Ben je net als ons dol op muziek, lekker eten & een geweldige sfeer? Ga dan net als ons naar de wintereditie van Festival de Luie hond in Arnhem.

Festival De Luie Hond is een Food & Music festival. Mobiele keukens uit alle windstreken en 3 stages met funk, soul & reggae, hip hop en afrobeat over de speakers! Naast eten en muziek zorgen wij vermaak voor kids t/m 12 jaar op in speciaal ingerichte kidsplayground. Toegevoegd aan het programma op zaterdag en zondag is de Wijvenkraam: de grootste vintagemarkt van Arnhem en omstreken.

Locatie 

Op een nieuwe locatie in de hal van Paintballworld Arnhem te Meinerswijk wordt dit jaar onze wintereditie gehouden. De locatie is zowel met de auto als met de fiets te bereiken.

De locatie is het beste te bereiken via de Nelson Mandelabrug.

Datum en tijd

Het festivalterrein in de hal van Paintballworld is geopend op:

Vrijdag 27 januari van 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 28 januari van 13.00 – 23.00 uur (Wijvenkraam: 13.00 tot 18.00 uur)
Zondag 29 januari van 11.00 – 20.00 uur (Wijvenkraam: 11.00 tot 17.00 uur)

Een selectie van de bekende foodtrucks die aanwezig zijn, maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven!

BABO

Is niet alleen een buurtcafé in het centrum van Arnhem, BABO beschikt ook over haar eigen koffiebonen: BABO Coffee. Vanaf de eerste dag wordt deze koffie geschonken en verkocht vanuit het café. De barista’s van BABO kiezen per seizoen de beste bonen. Deze worden om de paar weken gebrand in de branderij. Hierdoor zijn de koffiebonen altijd vers en dat proef je in je koffie.

JoJo Poffertjes

Geniet en maak plezier. En alle beetjes helpen daarbij, zo ook JoJo Poffertjes! Verantwoord gebakken, op basis van vezelrijk boekweit, melk en eieren. Lekker met honing, appel/kaneel of warme kersen!

De hapjesplank

Wij maken al een flinke tijd de lekkerste gevulde hapjesplanken op festivals en feesten. We zijn dus van origine een cateraar. Wij hebben iets met hapjesplanken. We vinden het de ultieme manier om ons gemaakte eten op te presenteren. Gasten kunnen op een gezellige manier samen lekker eten delen

Chasse Patat

Chasse Patat bakt de lekkerste Vlaamse frieten op diverse festivals. De term Chasse Patat komt uit het wielrennen en betekent letterlijk: de jacht op de aardappel. Als een renner uit het peloton demarreert maar geen aansluiting vind bij de kopgroep, halverwege blijft hangen en zijn jacht blijft voortzetten spreken we van een Chasse Patate. Na het jagen op heel wat aardappels zijn we ze maar gaan bakken en dat levert heerlijke ambachtelijke Vlaams frieten op…

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.