Fotoverslag, Lepeltje Lepeltje Apeldoorn 2016

Hallo lieve foodlovers!

Zaterdag 30 juli waren wij  bij food fesival Lepeltje Lepeltje in Apeldoorn, hieronder vind je de foto’s die Sander maakte op het festival.

8 edities Lepeltje Lepeltje

Het rondreizende culturele food festival doet dit jaar maar liefst 7 steden en muziekfestival Mysteryland aan. Amersfoort, Dordrecht, Utrecht, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Eindhoven en Mysteryland gaan komend seizoen smakelijk genieten. Vanaf Pinksterweekend in mei tot en met eind augustus kan je op 8 plekken genieten van vers en ambachtelijk eten geserveerd vanuit mobiele keukens, toffe bands en dj’s, een mooi programma voor de kinderen en natuurlijk de mooie spullen markt. Zoals altijd is de toegang gratis, dus kom de sfeer proeven! De volgende bestemming is Eindhoven van 5 t/m 7 augustus, heb je tijd ga dan beslist langs het is echt super gezellig.

Tussen de kleine regenbuitjes door hebben Sander en ik een heerlijke middag gehad en hebben we onze buikjes rond gegeten, wat hangt er toch altijd een relaxte sfeer op dit soort festivals, wij worden er in ieder geval altijd weer super blij van.

Tot de volgende keer!

Liefs,

Jacq

9 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.