BIJGERECHT VEGETARISCH GERECHT

Geroosterde Bloemkool uit de oven

13 maart 2019

Hi foodlovers!

“Zo heb je bloemkool nog nooit gegeten”.

Meer smaak, meer vitamientjes, en gezonder dat is dubbel genieten wat wil je nog meer.

Tip; varieer met een kruidenmix zodat je iedere keer weer van een ander smaakje kan genieten.

Enjoy!

Geroosterde Bloemkool uit de oven
Geroosterde Bloemkool uit de oven
Geroosterde Bloemkool uit de oven
Geroosterde Bloemkool uit de oven
Geroosterde Bloemkool uit de oven
Recept Afdrukken
Porties Passieve Tijd
3 a 4personen 25 a 30minuten
Porties
3 a 4personen
Passieve Tijd
25 a 30minuten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor 250 graden
  2. Mix alle kruiden door elkaar in een kommetje.
  3. Leg de plakken bloemkool op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk de plakken bloemkool met olijfolie aan beide kanten en bestrooi met de kruidenmix.Geroosterde Bloemkool uit de oven
  4. Dek de bloemkool af met groot stuk aluminiumfolie en bak de bloemkool in de oven eerst voor 10 minuten, verwijder de folie, zet de oven terug naar 200 graden en bak nog eens voor 10 a 15 minuten.
  5. Haal na baktijd uit de oven en garneer met verse tijm of peterselie naar smaak.
  6. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.