Hi foodlovers!
“Zo heb je bloemkool nog nooit gegeten”.
Meer smaak, meer vitamientjes, en gezonder dat is dubbel genieten wat wil je nog meer.
Tip; varieer met een kruidenmix zodat je iedere keer weer van een ander smaakje kan genieten.
Enjoy!

Porties | Passieve Tijd |
3 a 4personen | 25 a 30minuten |
Porties |
3 a 4personen |
Passieve Tijd |
25 a 30minuten |
- 1 grote bloemkool
- 1/2 tl knoflookpoeder
- 1/2 tl paprikapoeder
- 1/2 tl chilivlokken (Optioneel)
- 1/2 tl gemalen zeezout
- Verse tijm of peterselie
- olijfolie
- aluminiumfolie
- bakpapier
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven voor 250 graden
- Mix alle kruiden door elkaar in een kommetje.
- Leg de plakken bloemkool op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk de plakken bloemkool met olijfolie aan beide kanten en bestrooi met de kruidenmix.
- Dek de bloemkool af met groot stuk aluminiumfolie en bak de bloemkool in de oven eerst voor 10 minuten, verwijder de folie, zet de oven terug naar 200 graden en bak nog eens voor 10 a 15 minuten.
- Haal na baktijd uit de oven en garneer met verse tijm of peterselie naar smaak.
- Enjoy!
No Comments