Holy Gucamoly wat is dit lekker zeg!
Een lekker hapje voor de paasdagen, een ei gevuld met romige guacamole en een crunchy tortilla chipje on top.
TIP, klein lepeltje zure room op het eitje maakt het lekker fris.
Enjoy!

Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
12 halve eieren | 5minuten | 10minuten | 15minuten |
Servings | Prep Time |
12 halve eieren | 5minuten |
Cook Time | Passive Time |
10minuten | 15minuten |
- 6 hardgekookte eieren
- 1 eat ripe avocado
- 1 el fijngehakte bieslook
- 1 el fijngehakte koriander
- 1 tl Cayenne peper of chili vlokjes
- 1/2 tl knoflookpoeder of 1 klein teentje vers
- sap van 1/2 limoen
- zout
- taco chips
- mini trostomaatje gehalveerd
Ingredients
|
- Pel de eieren, snijd ze doormidden, verwijder het eigeel, prak fijn met een vork en houd apart.
- Verwijder de schil van de avocado haal de pit eruit en prak de rijpe avocado ook fijn met een vork.
- Meng de avocado en eigeel door elkaar, maak op smaak met de limoensap, bieslook, koriander, Cayenne, knoflookpoeder en zout, roer goed door elkaar tot een romige guacamole.
- Vul de eieren met het mengsel en garneer met een een half tomaatje, taco chipjes, en bestrooi naar smaak met peper of nog meer cayenne.
- Direct serveren. Enjoy!
No Comments