No joke, this pastrami burger is f#cking delicious.
Enough said!
Hi Foodlovers,
Yes, het is ons weer gelukt om een belachelijke lekkere hamburger te creëren. Deze keer een hamburger met pastrami, zuurkool en een bijzonder pittig sausje. Houd je van extreem lekkere burgers dan moet je deze echt eens proberen.
Liefs Jacq
[av_one_half first]
[/av_one_half]
[av_one_half]
[/av_one_half]
- Voor de saus
- 3 el mayonaise
- 1 el mierikswortel uit een potje
- 1 el tomatenketchup
- 1/2 ui zeer fijn gensipperd
- peper / zout
- Voor de burger
- 4 runder hamburgers van goede kwaliteit
- 4 plakken pastrami wat dikker gesneden
- 4 burger broodjes
- 4 plakken oude kaas
- 200 g zuurkool goed uitgelekt
- Sla naar keuze
Ingredients
|
- Maak eerst de saus voor de burgers, dat doe je door alle ingrediënten voor de saus door elkaar te roeren en breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm een koekenpan met wat olijfolie en bak hierin de Hamburgers goudbruin en gaar, beleg de burgers met een plakje kaas, doe een deksel op de pan en laat ze licht smelten.
- Haal de burgers uit de pan, en bak in dezelfde pan de gehalveerde burgerbroodjes voor 2 minuten per kant totdat ze licht getoast zijn.
- Snijd de plakken Pastrami in reepjes en bak ook deze kort aan in de koekenpan totdat ze goed verwarmd zijn.
- Bouw nu je burger, besmeer de 4 broodjes met een flinke lepel saus, leg hierop de burgers, dan een handje zuurkool en een beetje sla, eindig met het kapje die je ook hebt besmeerd met de overheerlijke saus.
- Enjoy!
4 Comments
Miessie Barbeque
20 november 2018 at 10:45Mmmmmmmmmmmmmmm😍😍😍😍😍😍
Foodblabla
20 november 2018 at 10:55Miessie Barbeque wel ff aandrukken he Mies anders past het niet😜😯😁
Biologische slagerij De Groene Weg Arnhem
20 november 2018 at 12:21Dat klinkt verrukkelijk! 😍
Foodblabla
20 november 2018 at 12:29Biologische slagerij De Groene Weg Arnhem dat was het ook..jullie pastrami is echt super lekker 👌…gr Jacq