BIJGERECHT HARTIG LUNCH SALADES SNACKS

Haringsalade a la Foodblabla

Hi Foodlovers!

Ze zijn er weer de Hollandse Nieuwe haring, en ik ben er dol op!

Deze keer Haring maar dan anders met een zoetzuur appeltje, uitje en grove peper, heerlijk!

Serveer als voorafje of als heerlijk hapje met een glaasje koude Prosecco.

Enjoy!

Haringsalade a la Foodblabla
Haringsalade a la Foodblabla
Haringsalade a la Foodblabla
Haringsalade a la Foodblabla
Recept Afdrukken
Servings Prep Time Passive Time
3 ot 4porties 5minuten 15minuten
Servings Prep Time
3 ot 4porties 5minuten
Passive Time
15minuten
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Besprenkel de blokjes appel met een klein beetje citroensap, zo voorkom je dat het gaat verkleuren.
  2. Doe alles in een kom en meng er wat olijfolie, witte wijnazijn en een snuifje suiker doorheen naar smaak.
  3. Breng alles op smaak met peper uit de molen. zet voor 10 minuten in de koelkast.
  4. Verdeel over leuke glaasjes.
  5. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

    FoodBlaBla | De foodblog uit Velp en Arnhem
    Privacyoverzicht

    Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.