Hi Foodlovers!
Ze zijn er weer de Hollandse Nieuwe haring, en ik ben er dol op!
Deze keer Haring maar dan anders met een zoetzuur appeltje, uitje en grove peper, heerlijk!
Serveer als voorafje of als heerlijk hapje met een glaasje koude Prosecco.
Enjoy!
Porties | Prep Tijd | Passieve Tijd |
3 ot 4porties | 5minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
3 ot 4porties | 5minuten |
Passieve Tijd |
15minuten |
- 3 tot 4 Hollandse nieuwe haring in blokjes gesneden (verwijder goed alle graatjes
- 1/2 appel (granny Smith) schil eraan in kleine blokjes gesneden
- citroensap
- 1 tomaat zaadjes verwijderd in blokjes gesneden
- 1/2 rode ui fijngehakt
- 8 Amsterdamse uitjes zoetzuur gehalveerd
- olijfolie
- witte wijnazijn
- peper uit de molen
- suiker
Ingrediënten
|
- Besprenkel de blokjes appel met een klein beetje citroensap, zo voorkom je dat het gaat verkleuren.
- Doe alles in een kom en meng er wat olijfolie, witte wijnazijn en een snuifje suiker doorheen naar smaak.
- Breng alles op smaak met peper uit de molen. zet voor 10 minuten in de koelkast.
- Verdeel over leuke glaasjes.
- Enjoy!
No Comments