BIJGERECHT HARTIG SNACKS VEGETARISCH GERECHT

Hartige muffins met bieslookboter

Deze hartige muffins zijn het lekkerst als ze nog warm zijn, geserveerd met de bieslookboter.

Mmmm te lekker!

[av_one_third first av_uid=’av-5akvuu’]

Hartige zomer muffins met bieslookroomboter door FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter | fotografie door Sander Damen

Hartige zomer muffins met bieslookroomboter door FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter | fotografie door Sander Damen

[/av_one_third]

[av_one_third av_uid=’av-44f6ie’]

Hartige zomer muffins met bieslookroomboter door FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter | fotografie door Sander Damen

Hartige zomer muffins met bieslookroomboter door FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter | fotografie door Sander Damen

[/av_one_third]

[av_one_third av_uid=’av-1yleba’]

Hartige zomer muffins met bieslookroomboter door FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter | fotografie door Sander Damen

Hartige zomer muffins met bieslookroomboter door FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter | fotografie door Sander Damen

[/av_one_third]

Hartige zomer muffins met bieslookroomboter door FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter | fotografie door Sander Damen
Hartige muffins met bieslookboter
Hartige muffins met bieslookboter
Recept Afdrukken
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout boven een kom. Klop in een kommetje 1 ei los met de melk en roer dit kort door de bloem (er mogen gerust klontjes in blijven zitten).

    Roer de gesneden lente-ui en rode ui en de geraspte kaas door de bloem, ook met zo weinig mogelijk bewegingen.

    Verdeel het beslag nu over een ingevet muffinbakblik met twaalf holletjes (leg er als u wilt papieren vormpjes in). Klop het tweede ei los, bestrijk hier de bovenkant van de muffins mee en bestrooi met nog wat extra geraspte kaas.

    Bak deze hartige hapjes nu twintig minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven, tot ze goed gerezen en mooi goudbruin zijn. De muffins zijn het lekkerst als ze nog warm zijn, geserveerd met wat bieslookboter. Laat hiervoor een half pakje gezouten roomboter (125 gram) zacht worden en roer er de fijngesneden kruiden, de citroenrasp en peper door.

    Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

3 Comments

  • Reply
    Ria Sluijter
    29 juni 2014 at 17:35

    Dat ziet er lekker uit..

  • Reply
    Foodblabla
    5 oktober 2014 at 10:31

    Haal de zon in huis, en bak deze overheerlijke zomerse muffins vandaag! 😉

  • Reply
    Ria Sluijter
    5 oktober 2014 at 19:16

    Ziet er lekker uit!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.