Deze kleine hartige uientaartje met zachte geitenkaas, smaken zoet door de gebakken ui en hartig door de geitenkaas, de perfecte combi als je het mij vraagt.
Verwarm de oven op 200 graden boven en onder warmte.
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak hierin de ui met knoflook, bestrooi met de suiker en laat het licht karamelliseren, blus af met de balsamico azijn en maak op smaak met de tijm, peper en zout, laat zachtjes bakken totdat het vocht ingekookt is.
Vet de vormpjes in met olie, bekleed ze met de op maat gemaakte bladerdeeg, prik met een vork wat gaatjes in de bodem, schep in iedere vorm het uienmengsel en beleg met geitenkaas.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
4 Comments
Marlon
24 december 2022 at 08:15Ik ga ze als voorgerecht maken 1e kerstdag. Ik ben benieuwd. Bedankt voor het recept
Lisa
9 december 2023 at 06:57Dag,
Wat voor vormpjes dien je te gebruiken en met welke diameter? Hartelijk dank.
Jacqueline Sluijter
9 december 2023 at 10:53Goedemorgen Lisa,
dank voor je bericht de maat van het vormpje is 12 cm klein quiche vormpje met losse bodem
succes met bakken en alvast fijne feestdagen!
Jacq
Michelle
19 december 2023 at 13:47Hoi! Ik wil deze taartjes van tevoren maken (wel op dezelfde dag), hoe pak ik dat het beste aan? Dank!