BIJGERECHT HARTIG SNACKS

Hartige uientaartjes met zachte geitenkaas

Hi Foodlovers!

Deze kleine hartige uientaartje met zachte geitenkaas, smaken zoet door de gebakken ui en hartig door de geitenkaas, de perfecte combi als je het mij vraagt.

Enjoy!

Hartige uientaartjes met zachte geitenkaas
Hartige uientaartjes met zachte geitenkaas
Hartige uientaartjes met zachte geitenkaas
Hartige uientaartjes met zachte geitenkaas
Hartige uientaartjes met zachte geitenkaas
Recept Afdrukken
Porties Passieve Tijd
4personen 55minuten
Porties
4personen
Passieve Tijd
55minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 200 graden boven en onder warmte.
  2. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak hierin de ui met knoflook, bestrooi met de suiker en laat het licht karamelliseren, blus af met de balsamico azijn en maak op smaak met de tijm, peper en zout, laat zachtjes bakken totdat het vocht ingekookt is.
  3. Vet de vormpjes in met olie, bekleed ze met de op maat gemaakte bladerdeeg, prik met een vork wat gaatjes in de bodem, schep in iedere vorm het uienmengsel en beleg met geitenkaas.
  4. Bak de taartjes voor 25 minuten in de oven
  5. Garneer met verse tijmblaadjes.
Recept Afdrukken
print het recept

4 Comments

  • Reply
    Marlon
    24 december 2022 at 08:15

    Ik ga ze als voorgerecht maken 1e kerstdag. Ik ben benieuwd. Bedankt voor het recept

  • Reply
    Lisa
    9 december 2023 at 06:57

    Dag,

    Wat voor vormpjes dien je te gebruiken en met welke diameter? Hartelijk dank.

    • Reply
      Jacqueline Sluijter
      9 december 2023 at 10:53

      Goedemorgen Lisa,

      dank voor je bericht de maat van het vormpje is 12 cm klein quiche vormpje met losse bodem
      succes met bakken en alvast fijne feestdagen!
      Jacq

  • Reply
    Michelle
    19 december 2023 at 13:47

    Hoi! Ik wil deze taartjes van tevoren maken (wel op dezelfde dag), hoe pak ik dat het beste aan? Dank!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.