PLof op de bank, met deze heerlijke kom vol met noedels en gebakken tempeh zou ik zeggen.
Niets meer aan doen!
Enjoy!
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd | Passieve Tijd |
2personen | 10minuten | 20minuten | 30 tot 40minuten |
Porties | Prep Tijd |
2personen | 10minuten |
Kook Tijd | Passieve Tijd |
20minuten | 30 tot 40minuten |
- ingrediënten voor de tempeh
- 200 g tempeh in blokjes gesneden van 1 cm
- 50 ml hoisin wok saus
- 1 el ketjap manis
- 1 el neutrale olie (zonnebloem)
- ingrediënten voor de noedels
- 250 g udon noedels Go-tan
- 1 zak groenten roerbakmix Aziatisch naar keuze
- 100 ml hoisin saus Go-tan
- zwarte peper uit de molen
- 2 el zonnebloemolie
- 2 lente-uitjes in dunne ringetjes gesneden
- 100 g zoute pinda's fijngehakt
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven op 180 graden
- Meng in een kom de hoisin saus, ketjap en olie door elkaar, voeg de blokjes tempeh toe, hussel goed door elkaar. Leg de blokjes tempeh op een met bakpapier beklede bakplaat en bak zo voor 20 tot 25 minuten in de oven.
- Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verhit olie in een wok en vak hierin de groenten op hoog vuur voor een aantal minuten zoals jij ze lekker vind.
- Voeg de noedels bij de groenten, giet de hoisin saus erbij , schep goed door elkaar, maak op smaak vers gemalen zwarte peper.
- Schep de noedels in 2 kommen en garneer met, de blokjes tempeh, lente-ui en pinda’s.
- Enjoy!
No Comments