HOOFDGERECHT VEGETARISCH GERECHT

Hoisin Noedels met gebakken Tempeh

15 maart 2020

PLof op de bank, met deze heerlijke kom vol met noedels en gebakken tempeh zou ik zeggen.

Niets meer aan doen!

Enjoy!

Hoisin Noedels met gebakken Tempeh
Hoisin Noedels met gebakken Tempeh
Hoisin Noedels met gebakken Tempeh
Hoisin Noedels met gebakken Tempeh
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2personen 10minuten 20minuten 30 tot 40minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 30 tot 40minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Meng in een kom de hoisin saus, ketjap en olie door elkaar, voeg de blokjes tempeh toe, hussel goed door elkaar. Leg de blokjes tempeh op een met bakpapier beklede bakplaat en bak zo voor 20 tot 25 minuten in de oven.
  3. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  4. Verhit olie in een wok en vak hierin de groenten op hoog vuur voor een aantal minuten zoals jij ze lekker vind.
  5. Voeg de noedels bij de groenten, giet de hoisin saus erbij , schep goed door elkaar, maak op smaak vers gemalen zwarte peper.
  6. Schep de noedels in 2 kommen en garneer met, de blokjes tempeh, lente-ui en pinda’s.
  7. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.