Hi Foodlovers! Deze kleine hartige uientaartje met zachte geitenkaas, smaken zoet door de gebakken ui en hartig door de geitenkaas, de perfecte combi als je het…
Hi Foodlovers! Ik weet niet hoe het met jullie smaak is, maar hier zijn we dol op spruitjes, gekookt gewokt of net als in dit…
BIJGERECHT• SALADES• VEGETARISCH GERECHT• VOORGERECHT
Geroosterde groentesalade met ciabatta (recept Beebox)
Op zondag heb ik een recept van de website van Beebox gemaakt. Deborah van der meer was erg benieuwd hoe ik dat zou vinden. Het werd de…
BIJGERECHT• HOOFDGERECHT• LUNCH• VOORGERECHT
Bruschetta met groene asperges, bacon en een eitje & Alta Alella Cava Bruel
”Dit Mediterraanse brunchgerecht past goed bij de stuivende en frisse sulfiet-vrije Cava. De frisheid, hoge zuren en zacht mousse van de cava doorbreken het romige karakter…
BIJGERECHT• DOORDEWEEKS• HARTIG• SNACKS• VEGETARISCH GERECHT
Tomaten chutney met een vleugje vanille
Tomaten chutney is heerlijk bij vlees, vis, of op een broodje belegd met wat kaas. Ook kan je het door bijvoorbeeld roomkaas roeren en dippen met…





