Hi Foodlovers!
“It’s the most wonderful time of the year”
Hoe leuk & lekker is dit Kaas kerstboompje gemaakt van monchou? Het staat niet alleen gezellig op tafel met de feestdagen maar, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
Lekker met verschillende toastjes en zoutjes, wat een feest!
Very Merry Christmas!
Big Love,
Jacq
Servings |
8personen |
Servings |
8personen |
- 4 pakjes monchou a 100 g per pakje
- 1 zakje Oude geraspte kaas a 100 g Old Amsterdam
- 2 lente-uitjes fijn gehakt
- 1/2 rood pepertje fijn gehakt
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl zout
- 1 tl zwarte peper uit de molen
- Versiering boompje
- 10 mini tomaatjes gehalveerd
- 1/2 bosje verse krulpeterselie fijn gehakt
- 1 handje amandelschaafsel
- 1 handje rozijnen of gedroogde granberries
- e.v.t. andere nootjes naar keuze
- 5 houten prikkers gehalveerd
Ingredients
|
- Meng alle ingrediënten voor de kaas goed door elkaar, ik heb dit met mij handen gedaan, zodat je alles goed door elkaar kan kneden.
- Vorm met je handen (licht vochtig) een vorm van een soort van kegel (zie foto) van de roomkaas en rol het boompje voorzichtig door de gehakte peterselie, zet hem op een groot bord of een schaal.
- Versier het boompje met de tomaatjes, die je voorzichtig vastzet met een half houten prikker, en de rest van de ingrediënten.
- Zet het boompje afgedekt met vershoudfolie voor 1 uur in de koelkast.
- Serveer het kaas/ kerstboompje met diverse toastjes en zoutjes naar keuze.
- Very merry Christmas!
- Jacq.
10 Comments
Kelsey Kupper
7 december 2018 at 10:42Kimberly Kupper voor pep
Fred Sluijter
7 december 2018 at 10:42Van dit kaasboompje gesnoept Lekker-lekker.
Foodblabla
7 december 2018 at 10:51😁😁😁
Caridad Promes
7 december 2018 at 10:58Ik wil ook zo’n boompje
Foodblabla
7 december 2018 at 11:05Caridad Promes succes 🤗
Caridad Promes
7 december 2018 at 11:06Foodblabla Dank je
Kim Curre
7 december 2018 at 11:03Wat leuk Jacq. Opgeslagen 😍
Foodblabla
7 december 2018 at 11:05Kim Curre leuk Kim
Eva Ursem
7 december 2018 at 11:51Imke Postma
Imke Postma
7 december 2018 at 12:32Eva Ursem ooeeeh