[av_heading heading=’Hallo lieve foodlovers‘ tag=’h2′ style=’blockquote modern-quote’ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av_uid=’av-1u1p3w’][/av_heading]
Genieten jullie ook zo van het weekend?
Vanavond gaan wij lekker een filmpje kijken en daarbij maak ik deze kaas tortilla als snack. Quesadilla’s… In de pan gebakken tortilla’s gevuld met heel veel kaas, lente ui en een yoghurt dip.
Hebben jullie nog even zin om lekker te snacken? Ga deze kaas tortilla’s dan zeker maken.
- 1 pak tortilla's wraps
- geraspte kaas bijvoorbeeld cheddar, mozzarella, of wat je lekker vindt
- bosje lente ui
- Griekse yoghurt
- chilisaus
- verse koriander
Ingrediënten
|
- Verhit wat olie in de pan leg een tortilla erin, verdeel er wat geraspte kaas gehakte koriander en lente-ui overheen, leg er een tweede tortilla bovenop en bak de tortilla een paar minuten.
- Druk de bovenste tortilla goed aan en draai het geheel om. Bak nog een paar minuten. De tortilla moet een beetje knapperig worden, maar niet te bruin. Serveer de tortilla’s samen met de dipsaus
- Meng wat yoghurt en chilisaus door elkaar. Bestrooi met kortiander en klaar....
Enjoy!
15 Comments
Gaby Elshoff
27 januari 2016 at 08:58Bonnie Plug
Mariaty Vd Kuilen-Vrolijk
27 januari 2016 at 10:47Melattie Vrolijk Nmr Neverson
Sophia Bierman Molier
27 januari 2016 at 11:46Margreth De Groot
Lourens Trimp
27 januari 2016 at 13:37Ziet er goed uit!!!
Charlotte Meijvis
27 januari 2016 at 14:29Ricky Odekerken
Thera de Jong
27 januari 2016 at 23:52Mmmm zeker niet gezond maar wel heerlijk! Ipv de nacho’s ’s nachts Dayenne!
Dayenne Faasse-Huntjens
28 januari 2016 at 08:07Heel lekker
Ik heb met jou nooit meer nacht
Jammer
Thamara Schieman
28 januari 2016 at 00:38Samira
Serena Wilderom
28 januari 2016 at 00:54D
Serena Wilderom
28 januari 2016 at 00:55Danitaa Wilderom
Jacqueline Janssens van Essen
28 januari 2016 at 01:20Jessica Renes?
Iwana Ruurda
28 januari 2016 at 14:20Jeroen
Faye Oorburg
28 januari 2016 at 18:17Robin Geersingi
Britt Pelzer
28 januari 2016 at 21:34Francis Pelzer
Daphne Ahlers
15 november 2022 at 23:01Het was lekker, dank je wel