DOORDEWEEKS SNACKS ZOET

Kaneel cruffin | met nootjes & rozijnen

19 september 2016

Hai foodlovers!

Foodblabla bakte zoete broodjes, met het super croissantideeg uit het koelvak van de AH maak je snel en super easy, deze yummie  cruffins, gevuld met bruine suiker, kaneel, nootjes en rozijnen.

Enjoy!

[av_video src=’https://youtu.be/vHyWvGtShb8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2h4wkk’]

Kaneel cruffin | met nootjes & rozijnen
Kaneel cruffin | met nootjes & rozijnen
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven 180 graden
  2. Roer de suiker, nootjes, rozijnen, kaneelpoeder door elkaar.
  3. Rol het deeg uit tot een rechthoek (zie filmpje) en strooi de suiker mix eroverheen.. Rol op en snijd in 6 stukken en leg ze in de muffin vorm. Bak in de oven voor 15 minuten. Bestrooi met poedersuiker.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.