BIJGERECHT DOORDEWEEKS HARTIG HOOFDGERECHT LUNCH SNACKS

Kipspiezen met Pinda marinade Zoetzure Komkommer & Krokante Pinda’s

Hi Foodlovers!

Wij hebben een nieuwe BBQ gekocht, een echte GRILL GURU!

De grill Guru compact is geschikt voor 2 tot 4 personen. Manlief en ik zijn fan, je kan er mee grillen, bakken, langzaam garen of roken echt fantastisch!

Deze kipspiezen met een romige pindasmaak hebben wij op deze BBQ bereidt en zijn extra lekker door de grill smaak.

De zoetzure komkommer en de knapperige pinda’s geven een mooie balans aan dit gerecht.

Enjoy!

Kipspiezen met Pinda marinade Zoetzure Komkommer & Krokante Pinda’s
Kipspies met Pindamarinade Zoetzure Komkommer & Krokante Pinda’s
Kipspiezen met Pinda marinade Zoetzure Komkommer & Krokante Pinda’s
Kipspiezen met Pinda marinade Zoetzure Komkommer & Krokante Pinda’s
Recept Afdrukken
Servings Prep Time Cook Time Passive Time
4personen 10minuten 15 tot 20minuten 2uur
Servings Prep Time
4personen 10minuten
Cook Time Passive Time
15 tot 20minuten 2uur
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Begin met het maken van de zoetzure komkommer en het marineren van de kip.
  2. Breng in een steelpan de azijn, suiker, zout aan de kook en haal direct van het vuur. Doe de plakjes komkommer, rode peper en ui in een schaaltje of schone inmaakpot en schenk voorzichtig de lauwwarme zoetzure dressing er overheen, laat 30 minuten op smaak komen in de koelkast.
  3. Roer in een ruime kom alle ingrediënten voor de marinade van de kip door elkaar.
  4. Leg de kippendijen in de marinade en masseer goed in de kip, laat 1 uur afgedekt marineren.
  5. Rijg 2 spiesen door iedere kippendij en grill de kip op de BBQ of grillpan voor 15 tot 20 minuten gaar en bruin.
  6. Eet de kipspiezen samen met de zoetzure komkommer en garneer met gehakte pinda’s.
  7. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.