Dit heerlijke gerechtje is te bereiden op de BBQ, de grillplaat of in de koekenpan.
De salsa maakt het gerecht compleet.
Enjoy!
Porties | Prep Tijd |
2personen | 10minuten |
Porties | Prep Tijd |
2personen | 10minuten |
- 24 rauwe grote garnalen vers of uit het vriesvak (tip, ik koop ze bij de Toko)
- metalen of houten prikkers
- voor de marinade
- 125 ml volle kokosmelk
- 1 el limoensap
- 1 el sojasaus
- 1 el bruine suiker
- 1 tl zwarte peper en zout uit de molen
- voor de Ananas salsa
- 1/2 ananas schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden
- 1 jalopeno fijngehakt
- 1 el honing
- 1 el olijfolie
- 1/2 tl chilivlokken
- 2 lente-uitjes in dunne ringetjes gesneden
- garnering
- kokosrasp
- verse koriander
Ingrediënten
|
- Meng de ingrediënten van de marinade van de garnalen door elkaar schep de garnalen door de marinade dek af met folie en laat de garnalen voor 30 minuten marineren.
- Meng hierna ook alles door elkaar voor de salsa en zet koud weg voor ook een half uur.
- Rijg de garnalen aan de spiesen en grill de spiesen gaar en lichtbruin op de BBQ of grillplaat.
- Serveer de garnaalspies met de verfrissende ananas salsa, en garneer met kokosrasp en koriander.
No Comments