DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT

Macaroni kaas

4 mei 2014
Macaroni kaas
Macaroni kaas
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Kook de macaroni; bewaar wat kooknat. Smelt de boter in een pan; klop de bloem erdoor tot je een roux hebt. Bak 2–3 minuten op laag vuur; voeg geleidelijk melk toe; klop tot de saus glad is. Voeg laurier, mosterd, zout en peper toe. Laat de saus koken, al roerend, tot-ie is ingedikt. Meng de meeste kaas erdoor. Schep de macaroni door de saus, verwijder het laurierblaadje. Voeg zondig wat kooknat toe. Schep in een ovenschaal. Meng broodkruim met rozemarijnnaaldjes en olijfolie; verdeel dit over de macaroni. Bestrooi met de rest van de kaas. Bak in 20–30 minuten goudbruin in de oven.
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.