DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT

Macaroni kaas

4 mei 2014
Macaroni kaas
Macaroni kaas
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Kook de macaroni; bewaar wat kooknat. Smelt de boter in een pan; klop de bloem erdoor tot je een roux hebt. Bak 2–3 minuten op laag vuur; voeg geleidelijk melk toe; klop tot de saus glad is. Voeg laurier, mosterd, zout en peper toe. Laat de saus koken, al roerend, tot-ie is ingedikt. Meng de meeste kaas erdoor. Schep de macaroni door de saus, verwijder het laurierblaadje. Voeg zondig wat kooknat toe. Schep in een ovenschaal. Meng broodkruim met rozemarijnnaaldjes en olijfolie; verdeel dit over de macaroni. Bestrooi met de rest van de kaas. Bak in 20–30 minuten goudbruin in de oven.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.