DOORDEWEEKS SNACKS ZOET

M&M’s peanuts choco bites

Hallo foodlovers!

MM Peanuts Choco Bites (2)

 

OMG…wist ik veel dat dit een succes zou worden!?!? Bedankt voor jullie leuke reacties!

Iets lekkers maken zonder oven? Het kan!!!

In het weekend maakte ik deze overheerlijke bonbonnetjes gevuld met pindakaas, cranberry’s en M&M’s, en omdat ik dit yum gevoel niet alleen wil voelen moeten jullie deze M&M’s peanuts choco bites gewoon maken.

MM Peanuts Choco Bites (1)

Koop voor dit recept 1 pot goede pindakaas, liefst zonder toevoegingen bv. 100% pindakaas met stukjes pinda (AH). Pure pindakaas is steviger van structuur en smaakt lekkerder en is gezonder.

Meestal zit er wel een laagje olie op de pure pindakaas, schrik dan niet, je moet het van te voren dan ook even goed door roeren. Pure pindakaas is meestal wel wat duurder maar de smaak is puur en overheerlijk, na 1 keer proeven wil je niets anders meer.

MM Peanuts Choco Bites (3)

M&M's peanuts choco bites
M&M's peanuts choco bites
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
 1. Doe alle ingrediënten in een kom en mix goed door elkaar, totdat het een stevig geheel is. Rol er met je handen mooie gladde balletjes van. Bewaar in de koelkast voor minimaal 1 uur.

  Smelt de chocolade au bain-marie en rol de balletjes 1 voor 1 door de gesmolten chocolade. Haal ze voorzichtig uit de chocolade met een vork of lepel en leg ze op een bakpapiertje.

  Garneer ze met de overgebleven M&M’s, en zet ze nog voor 1 uur in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden. Het is het wachten echt waard.

  Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

6 Comments

 • Reply
  Saskia Velthuizen
  30 oktober 2015 at 20:05

  Check ✅
  (Gemaakt door Levi en silver)

 • Reply
  Foodblabla
  30 oktober 2015 at 20:16

  Ahhh super! Had je het door, dat ik het was vanochtend? (In witte auto) Silver zwaaide uitgebreid.. Ik deel de foto ff op foodblabla enjoy ! Liefs, Jacq

 • Reply
  Saskia Velthuizen
  30 oktober 2015 at 20:18

  Echt? Ik had niks in de gaten! ?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.