BIJGERECHT

Sambal van Madame Jeanette

21 augustus 2016

sambal van madame jeanette

sambal van madame jeanette


sambal van madame jeanette
Sambal van Madame Jeanette
Sambal van Madame Jeanette
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Haal de steeltjes van de pepers en doe alle ingrediënten in een blender of maal fijn met een staafmixer.
  2. Maak op smaak met wat zout, maar kijk uit met proeven, want dit is super heet.
  3. De sambal kun je bewaren in een schone afgesloten pot met een klein laagjes olie eroverheen in de koelkast.

    TIP

    De sambal wordt minder heet als je eerst de zaadjes uit de pepers haalt (kijk uit dat je per ongelijk niet je ogen aanraakt).
Recept Afdrukken
print het recept

4 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.