BIJGERECHT

Sambal van Madame Jeanette

sambal van madame jeanette

sambal van madame jeanette


sambal van madame jeanette
Sambal van Madame Jeanette
Sambal van Madame Jeanette
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Haal de steeltjes van de pepers en doe alle ingrediënten in een blender of maal fijn met een staafmixer.
  2. Maak op smaak met wat zout, maar kijk uit met proeven, want dit is super heet.
  3. De sambal kun je bewaren in een schone afgesloten pot met een klein laagjes olie eroverheen in de koelkast.

    TIP

    De sambal wordt minder heet als je eerst de zaadjes uit de pepers haalt (kijk uit dat je per ongelijk niet je ogen aanraakt).
Recept Afdrukken
print het recept

10 Comments

  • Reply
    Hanneke van Dorst
    21 augustus 2016 at 13:29

    Oww lekker!!

  • Reply
    Petra Bos
    21 augustus 2016 at 13:47

    Dat ziet er heerlijk uit.

  • Reply
    Dirkje Uiterwijk
    21 augustus 2016 at 15:39

    Jan Bakker

  • Reply
    Alletta Jansen
    21 augustus 2016 at 15:48

    Marijn Dominicus

  • Reply
    Nurdan
    27 september 2020 at 17:57

    Hoelang kun je dit bewaren ?

    • Reply
      Jacqueline Sluijter
      28 september 2020 at 09:18

      hi Nurdan,

      ik zou het in een schoon potje bewaren met een extra laagje neutrale olie, ongeveer 2 tot 3 weken niet langer.

      fijne dag!

      groetjes,
      Jacq

  • Reply
    Allard
    2 april 2022 at 16:59

    Het ziet er heerlijk uit.
    Ik heb het net gemaakt op deze manier. Denk wel dat t geslaagd is.
    Wat ontbrak aan het recept, als ik het goed heb is de bereiding.
    Ik heb nu alles bij elkaar gegooid en in de keukenmachine.

    Dank je wel voor het delen.
    Allard

  • Reply
    Allard
    2 april 2022 at 17:00

    Correctie. Er staat doe alle ingrediënten in een blender.
    Dus het recept is helemaal correct en heerlijk
    Allard

  • Reply
    José
    21 januari 2023 at 20:47

    Ik heb het gemaakt….. SUPER .

    Dankjewel groetjes José

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.