SOEPEN

Slasoep met garnalen

Slasoep met garnalen
Romige sla soep met garnalen.
Slasoep met garnalen
Recept Afdrukken
Romige sla soep met garnalen.
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Zo maak je het; Scheur de bladeren van de kropsla grof en was ze. Houd 4 blaadjes sla apart. Smelt in een soeppan de boter. Fruit de ui. Voeg de sla toe en laat de bladeren al omscheppend in 3 min. slinken. Voeg de bouillon toe en kook de soep 5 min. zachtjes. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg de slagroom toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de soep in vier kommen. Verdeel de garnalen, de achtergehouden sla en bieslook over de soep. Lekker met stokbrood. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

    FoodBlaBla | De foodblog uit Velp en Arnhem
    Privacyoverzicht

    Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.