DOORDEWEEKS KINDEREN NAGERECHT SNACKS ZOET

Spook-toet voor Halloween | Kidsproof |

Hallo lieve foodlovers!

Het is bijna halloween en om alvast in de stemming te komen maakte ik voor jullie dit leuke maffe Spook–toetje . Het is erg gezellig om dit met de kinderen te maken, allemaal verkleed als spook, de film “Casper het spookje” kijken en daarna lekker smullen van het toetje. Dat wordt vast een dolle griezelmiddag met zijn allen 😉

SPOOKTOET

SPOOK-TOET

SPOOKTOET

SPOOK-TOET

Enjoy!

[av_video src=’https://youtu.be/l_JCr1rH-2o ‘ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-34wahg’]

Spook-toet
Spook-toet
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
 1. Verwarm de oven voor op 100 graden Klop de eiwitten in een schone kom stijf, met de elektrische mixer en klop beetje voor beetje de suiker erdoor.
 2. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit mooie toefjes van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat.Schuif de merengue in de oven en bak ze voor 30-40 minuten(op 90 à 100 graden) je kan checken of ze goed zijn als ze aan de onderkant droog zijn of door gewoon te proeven!!

  Even laten afkoelen.
 3. Plak de oogjes op de glaasjes, verkruimel de pepernoten en verdeel een laagje op de bodem van de glazen, schenk de vla erop en eindig met de merengue. (als je het te moeilijk vind om de schuimpjes zelf te maken kan je altijd opzoek gaan naar iets kant en klaar uit de winkel.)

  Gezellige middag samen!

  Liefs,
  Jacq
Recept Afdrukken
print het recept

11 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.