Ingredients
- 600 gram aardappels
- 2-3 el olijfolie
- 1/2 ui gesnipperd
- 1 teentje knoflook
- 250 gram raapstelen
- 1-2 el mosterd
- 1 dl melk warm
- 50 gram cashewnoten
- 100 gram pittige kaas
Ingredients
|
Instructions
- Schil de aardappels, snijd ze in plakjes, spoel ze af en kook ze in zoveel gezouten water dat ze net onderstaan in 10 minuten gaar. Verhit in een koekenpan een lepel olie en fruit daarin de ui en knoflook een paar minuten. Was de raapstelen en verwijder eventuele wortels en snijd ze wat kleiner. Laat ze goed uitlekken. Voeg wat olie bij de ui en knoflook en laat de raapstelen -in gedeelten- kort slinken. Schep even op een bord. Giet de aardappels af en stamp ze met de warme melk en de mosterd tot een grove puree. Roer de raapstelen, de cashewnoten en de kaas erdoor. Enjoy!
No Comments