DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT

Stamppot Raapstelen

Stamppot Raapstelen
Stamppot Raapstelen
Recept Afdrukken
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Schil de aardappels, snijd ze in plakjes, spoel ze af en kook ze in zoveel gezouten water dat ze net onderstaan in 10 minuten gaar. Verhit in een koekenpan een lepel olie en fruit daarin de ui en knoflook een paar minuten. Was de raapstelen en verwijder eventuele wortels en snijd ze wat kleiner. Laat ze goed uitlekken. Voeg wat olie bij de ui en knoflook en laat de raapstelen -in gedeelten- kort slinken. Schep even op een bord. Giet de aardappels af en stamp ze met de warme melk en de mosterd tot een grove puree. Roer de raapstelen, de cashewnoten en de kaas erdoor. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.