BLOG HOOFDGERECHT

Tomaten/paprika saus voor over de pasta

14 april 2014
Tomaten/paprika saus voor over de pasta
Tomaten/paprika saus voor over de pasta
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Keukenspullen staafmixer
  2. Bereiden: 1. Verhit de olie en bak de bleekselderij en paprika 5 min. Draai het vuur laag en bak de knoflook 1 min. mee. Voeg de tomaat toe en schenk er 150 ml water bij. Laat 10 min. zacht koken. 2. Voeg de suiker toe. Pureer de saus met de staafmixer. Breng op smaak met chilipeper en zout. U kunt deze saus 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Enjoy! Idee, Allerhande
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.