BLOG EET HIER!

Urban Chef Picknickmand – waar is Urby?

Op zaterdag 16 augustus hebben Sander en ik een hapje gegeten bij Urban Chef. Buiten stond Urby, de mooie kever van Urban Chef. Niets vermoedend maakte ik hier een foto van, en eenmaal thuis, las ik dat Urban Chef een lekker gevulde picknickmand ging verloten onder de leukste inzendingen van een foto van Urby.

De foto waar ik de picknickmand mee won

De foto waar ik de picknickmand mee won

Vlak voor de vakantie kreeg ik het leuke bericht van Urban Chef dat ik de winnaar was. Samen met Ozana Ivic-Boon spraken wij af dat wij de mand na onze vakantie zouden ophalen. Vandaag was het een prachtige zonnige dag en konden wij de mand in de ochtend ophalen bij Traiteur / Deli-Cafe Urban Chef aan de Koningsstraat in Arnhem. Wij hebben een aantal sfeerfoto’s gemaakt van de mand op bekende plekjes in het centrum van Arnhem, wij wilde namelijk “urban picknicken”

4L1Q1798 copy_1

Bezig met de styling

Picknickmand Urban Chef

Picknickmand Urban Chef

De mand was onder andere gevuld met een punt Bastogne Coffee en een Awesome Date Pie, hartige taart, heerlijke belegde broodjes en twee overheerlijke pastasalades. Ook zaten er nog twee biologische drankjes bij. Alles was heerlijk!

Sander in actie

Sander in actie

Picknickmand Urban Chef

Picknickmand Urban Chef

Samen met Sander had ik al een paar plekjes in Arnhem Centrum uitgezocht waar wij wilde fotograferen. Herkennen jullie de locaties?

Urban Chef - picknickmand in Arnhem

Urban Chef – picknickmand in Arnhem

Urban Chef

Urban Chef – picknickmand in Arnhem

Urban Chef bedankt voor deze heerlijke middag!

Picknick met Urban Chef in Arnhem Centrum

Picknick met Urban Chef in Arnhem Centrum

Wil jij ook een leuk dagje uit, dan kan je picknickmand ook bij Urban Chef bestellen.

 
Urban Chef is er voor mensen die niet veel tijd hebben, maar toch willen genieten van goed, eerlijk en lekker eten. Maar natuurlijk ook voor alle andere mensen die goed eten weten te waarderen. Bij ons draait alles om smaak, kwaliteit, sfeer en een goed gevoel!
 
Waarom?
Omdat we houden van lekker eten en drinken!
De hele dag is Urban Chef deli-café hét trefpunt voor echte liefhebbers van lekker eten van een goede kwaliteit. Naast het assortiment aan mediterranse maaltijden zijn er ook belegde broodjes (ook om mee te nemen). Er is ook een scala aan wijn, dus een tafel compleet gedekt!
Dagelijks vers bereide gerechten, van simpel tot luxe. Van biologische belegde broodjes en pasta gerechten tot overheerlijke ovenschotels, home made (chocolade)taarten, overheerlijke biologische, desem en spelt broden, te veel om op te noemen. Voor de foodie’s onder ons is het een ware Walhalla. Zonder te veel poespas eerlijk en heerlijk eten.
 
Al onze vrienden leveranciers komen uit de buurt: vers vis, vlees, groente, kaas en zuivel. Deze iingrediënten worden dagelijks verwerkt door onze Urban Chefs in de lekkerste gerechten.
We zien je graag aan de Koningstraat om je een en ander te laten proeven.

3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.