Vegetarische pompoenrollade
BLOG

Vegetarische Pompoenrollade

Het is bijna zover kerstmis 2020! We tellen de dagen af, gelukkig kon ik vorige week al proef koken en voorproeven, ik vind het altijd fijn om al te doen, want het is altijd weer een uitdaging om iets fantastisch op tafel te zetten tijdens de kerstdagen. Bij ons in de familie is het traditie om groots uit te pakken, maar vooral om het heel erg gezellig te hebben met elkaar. Sinds wij onze kook- en fotostudio hebben vieren wij ieder jaar, in ons privé restaurantje, Kerst met elkaar. Dit scheelt ook nog eens opruimen:) Als wij klaar zijn lopen wij via onze tuin gewoon naar ons gezellige en warme huis. Dan trekken wij onze foute kersttruien en sokken aan en ploffen we op de bank en kijken wij de kerstfilms.

Het geurt al heerlijk in de keuken van Foodblabla Studio als de rollade uit de oven komt, ik zet hem vol trots in het midden van de tafel, de sierlijke hol gegoten handgrepen van de braadslede liggen lekker in de hand en worden dus minder snel warm tijdens het bakken, die zorgen dan ook voor veel voordeel bij het opdienen, gebruik alsnog wel ovenwanten hoor!

De vegetarische gevulde pompoen is perfect gelukt al zeg ik het zelf, en ik kan met een heerlijk gerust gevoel straks het gerecht gaan opdienen. De tafel is feestelijk gedekt, de glazen zijn nog eens opgepoetst, de kaarsen branden, ‘last christmas’ galmt luid uit de speakers, ik (wij) zijn er helemaal klaar voor. Ik snijd voor iedereen een dikke plak rollade af, bestrooi het gerecht met verse
tijm en crunchy pompoenpittenen en serveer er een frisse salade en voor de liefhebber cranberrysaus bij.

Merry Christmas!

Wil jij ook deze prachtige blikvanger op tafel, dat komt goed uit want ik mag je dikke vette korting geven op dit product!

Met kortingscode FOODBLABLAxBK ontvang je maar liefs 30% korting op deze prachtige braadslede van BK Cookware. De korting is geldig tot en met zondag 27 december!

Enjoy!

Wil je meer inspiratie hebben, kijk dan ook bij BK Cookware en bij Eefsfood.

Vegetarische pompoenrollade
Vegetarische pompoenrollade
vegetarische pompoenrollade
vegetarische pompoenrollade
vegetarische pompoenrollade
vegetarische pompoenrollade

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.