SOEPEN VEGETARISCH GERECHT

Venkelsoepje met blokjes Appenzeller

10 mei 2014
Venkelsoepje met blokjes Appenzeller
Venkelsoepje met blokjes Appenzeller
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Breng de bouillon aan de kook. Stoom ondertussen de venkelknol gedurende 3 minuten. Voeg de venkel toe aan de bouillon. Verwerk. Voeg zout en peper toe
  2. Knoflookcroutons: bestrijk de blokjes brood met olijfolie en bestrooi met knoflookpoeder. Verwarm een bakpan met antikleeflaag. Bak de blokjes brood goudbruin aan alle kanten gedurende ongeveer 3 minuten. Zet apart.
  3. Verdeel de soep over thermos of weckpotten. Bestrooi met venkelgroen. Meng de blokjes Appenzeller en de croutons in een kommetje. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.