Ingrediënten
- voor de soep
- 7,5 dl groentebouillon
- 2 venkelknollen
- zout en peper
- 50 gram appenzeller blokjes
- voor knoflookcroutons
- 100 gram oud brood
- 2 el olijfolie
- 1/2 tl knoflookpoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng de bouillon aan de kook. Stoom ondertussen de venkelknol gedurende 3 minuten. Voeg de venkel toe aan de bouillon. Verwerk. Voeg zout en peper toe
- Knoflookcroutons: bestrijk de blokjes brood met olijfolie en bestrooi met knoflookpoeder. Verwarm een bakpan met antikleeflaag. Bak de blokjes brood goudbruin aan alle kanten gedurende ongeveer 3 minuten. Zet apart.
- Verdeel de soep over thermos of weckpotten. Bestrooi met venkelgroen. Meng de blokjes Appenzeller en de croutons in een kommetje. Enjoy!
No Comments