Weet je wat ik echt lekker vind? Een kom rijst met een pittige curry eroverheen!
En dan het liefst op de bank voor de tv opeten…. (voor mij is dat echt comfort food!)
Vandaag voor jullie op mijn blog, een snelle en gezonde viscurry met yoghurt.
Dit recept is makkelijk en snel klaar; de curry is bijzonder en vol van smaak, maar toch gezond en slank.
- 1 el zonnebloemolie
- 1 teentje knoflook fijngehakt
- 2 el Indiase currypasta
- 600 gram stevige witvis
- 200 ml kokosmelk
- 200 gram peultjes
- 200 gram doperwten
- 150 ml yoghurt
- 3 el fijngehakte verse koriander
Ingrediënten
|
- Aan de slag! 1. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en currypasta 1 minuut. 2. Leg de vis erbij en schenk de kokosmelk in de wok. 3. Voeg de peultjes en doperwten toe en laat alles 10 minuten afgedekt sudderen. 4. Schep de stukken vis uit de pan en meng de yoghurt door de saus. 5. Leg de vis weer terug in de pan en verwarm alles nog 1 minuut. 6. Strooi er de koriander over.
No Comments