DOORDEWEEKS

Viscurry, pittig met rijst

13 mei 2014

Weet je wat ik echt lekker vind? Een kom rijst met een pittige curry eroverheen!

En dan het liefst op de bank voor de tv opeten…. (voor mij is dat echt comfort food!)

Vandaag voor jullie op mijn blog,  een snelle  en gezonde viscurry met yoghurt.

Dit recept is makkelijk en snel klaar; de curry is  bijzonder en vol van smaak, maar toch gezond en slank.

Viscurry, pittig met rijst
Viscurry, pittig met rijst
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Aan de slag! 1. Verhit de olie in een wok en bak de knoflook en currypasta 1 minuut. 2. Leg de vis erbij en schenk de kokosmelk in de wok. 3. Voeg de peultjes en doperwten toe en laat alles 10 minuten afgedekt sudderen. 4. Schep de stukken vis uit de pan en meng de yoghurt door de saus. 5. Leg de vis weer terug in de pan en verwarm alles nog 1 minuut. 6. Strooi er de koriander over.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.