Wat fijn, Het zonnetjes schijnt!
Ik vind Griekse yoghurt heel erg lekker, er staat altijd een emmertje in de koelkast. Ik serveer het bv. ook bij couscous salades of chili con carne vermengd met wat chilisaus of alleen met wat fijn gehakte munt. Het is ook lekker bij ander scherpe gerechten.
Nu heb ik de Griekse yoghurt verwerkt als basis voor een ijsje, en echt het werkt, zo maak je in een handomdraai snel een lekker en gezond ijsje, dit ga ik zeker nog heel vaak maken!
Maak zelf yoghurtijsjes met fruit naar keuze…
Zonder schuldgevoel ijsjes eten dat kan met deze yoghurt/ honing fruit ijsjes, heerlijk verfrissend op warme dagen of zelfs lekker op een warme ochtend.
Ontbijten met een ijsje WHY NOT?
- 500 ml Griekse yoghurt
- 120 ml honing
- 175 gram divers fruit bijvoorbeeld blauwe bessen, bramen, frambozen, aardbeien, blokjes mango, kiwi alles kan
- ijsvormpjes
Ingredients
|
- Meng de yoghurt en honing in een grote kom. Doe het gemengde fruit erbij en roer voorzichtig door. Giet het mengsel in een maatbeker met een tuitje zodat je het makkelijk in de ijsvormpjes kunt schenken en leg in de vriezer. Haal de ijsvormpjes 5 minuten van te voren uit de vriezer, dit maakt het makkelijker om ze uit de vormpjes te halen. Tip: heb je wat van het yoghurt-mengsel over? Doe het in de blender en maak er een heerlijke smoothie van! Ook lekker.. Enjoy
4 Comments
Ria Sluijter
30 mei 2014 at 19:46Super ziet het er uit, ga ik proberen, maar dan in een glaasje!!xx
Maarten Venhovens
17 juni 2015 at 10:30ziet er lekker uit!
Martine Jager
17 juni 2015 at 13:42Mmmm … denk ik!! 😀
Iris Kaalverink
18 juni 2015 at 04:41Nina Kaalverink