BLOG KINDEREN NAGERECHT SNACKS ZOET

Yoghurt ijsje met fruit.

Wat fijn, Het zonnetjes schijnt!

Ik vind Griekse yoghurt heel erg lekker, er staat altijd een emmertje in de koelkast. Ik serveer het bv. ook bij couscous salades of chili con carne vermengd met wat chilisaus of alleen met wat fijn gehakte munt. Het is ook lekker bij ander scherpe gerechten.

Nu heb ik de Griekse yoghurt verwerkt als basis voor een ijsje, en echt het werkt, zo maak je in een handomdraai snel een lekker en gezond ijsje, dit ga ik zeker nog heel vaak maken!

DSC_0032

Maak zelf yoghurtijsjes met fruit naar keuze…
Zonder schuldgevoel ijsjes eten dat kan met deze yoghurt/ honing fruit ijsjes, heerlijk verfrissend op warme dagen of zelfs lekker op een warme ochtend.

Ontbijten met een ijsje WHY NOT?

Yoghurt ijsje met fruit.
Yoghurt ijsje met fruit.
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng de yoghurt en honing in een grote kom. Doe het gemengde fruit erbij en roer voorzichtig door. Giet het mengsel in een maatbeker met een tuitje zodat je het makkelijk in de ijsvormpjes kunt schenken en leg in de vriezer. Haal de ijsvormpjes 5 minuten van te voren uit de vriezer, dit maakt het makkelijker om ze uit de vormpjes te halen. Tip: heb je wat van het yoghurt-mengsel over? Doe het in de blender en maak er een heerlijke smoothie van! Ook lekker.. Enjoy
Recept Afdrukken
print het recept

4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.