BLOG

Bistro diner bij Sugar hill in Arnhem

Houd je van puur, rauw, hip en een ongedwongen sfeer: reserveer voor het delicious.bistrodiner bij het Arnhemse Sugar Hill!

Overal slingeren boeken en gezelschapsspellen bij Sugar Hill bistro. Net alsof je bij een georganiseerde, chaotische vriend op bezoek bent. Maar dan wel een vriend die uitsluitend met kraakverse seizoensingrediënten werkt en de beste taarten van de stad serveert.

dé locatie De Arnhemse wijk Klarendal heeft een gedaanteverwisseling ondergaan van volkswijk naar hippe modewijk met dito winkels als een hoedenmaker, paardenslager en Turkse groentejuwelier. Sugar Hill bistro ligt aan de rand en heeft een ruig interieur. Met een plankenvloer, houten tafels en meubels van de kringloop. Helemaal achterin is het warm kloppend hart van de zaak: de bar en de open keuken.

dé chef Chef en eigenaar Werry van Leeuwen werkte op topniveau bij verschillende restaurants. Omdat hij liever in een informele sfeer werkt, switchte hij en ging in een café werken. Sinds drie jaar heeft hij zijn eigen bistro. Zijn manier van koken? Werry: ‘Geen onzin, maar wel met goede ingrediënten, goede leveranciers en met zorg bereid. Ik kook nooit twee keer hetzelfde gerecht.’ Hij werkt samen met Margo van Lierop van Sweet Sugar Hill, een nostalgische bakkerij, tegenover Sugar Hill bistro.

hét diner Je wordt ontvangen met een huiscocktail en amuses. Desembrood met boerenboter, witpuntradijs en cassées des baux-olijven. Dan krijg je een salade van gepofte oerbiet met venkel en bloedsinaasappel en sardines met broodkruim, karnemelk en aioli. De tweede gang bestaat uit een casserole gekonfijte eendenbout met gremolata, groenten en handgerolde couscous. Tot besluit krijg je koffie of thee met lekkernijen uit de patisserie van zusterbakkerij Sweet Sugar Hill naar keuze.

Sugar hill

bron, Delicious magazine Februari 2014

4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.