BIJGERECHT BLOG

Een dagje Utrecht, met een bezoekje aan het leuke Stan & co.

We hebben een heerlijke dag gehad in Utrecht, koffie gedronken bij, Mockamore  o.a. geshopt bij Betsy ’s kookwinkel en gelucht bij Stan & Co

Mockamore is een internationaal koffieconcept met bijzondere koffies en bijpassende foodproducten van hoge kwaliteit.

De verschillende koffiebonen worden in diverse delen van de wereld speciaal voor Mockamore geselecteerd, gebrand en gemelangeerd.

Het gebak en de bagels worden vers bereid en zijn door onze leveranciers speciaal voor Mockamore ontwikkeld.

http://www.mockamore.nl/

Betsies Kookwinkel in Utrecht is een gezellige winkel, boordevol leuke en handige artikelen. U kunt bij ons artikelen kopen vanaf 15 eurocent tot 5000 euro, voor zowel de hobbykok en thuisgebruik als voor de professionele kok.

http://www.betsieskookwinkel.nl/

STAN & CO. is een nieuw urban horecaconcept aan de Ganzenmarkt in Utrecht, waar je op ieder moment van de dag terecht kunt, het is er altijd gezellig. Schuif aan de keukentafel met uitzicht op de open keuken en zie van dichtbij hoe je gerechten worden bereid op het vuur van de Josper grill. STAN & CO. heeft een uitgebreide kaart met wisselende food & drinks, dag specialiteiten en een uitgebreide kaart met kwaliteitswijnen. De sfeer wordt bepaald door het gebruik van ruwe elementen die terug komen in het interieur en meubilair. Met mooi weer is het buiten op het grote terras goed toeven met uitzicht op de Dom. Bij STAN & CO. draait alles om het goede leven. Let the good life begin.

http://www.stan-co.nl/

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.