DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT LUNCH

Fish-O-Chips Sandwich

Hallo Lieve Foodlovers,

Houden jullie ook van krokant gebakken vis, zoals kibbeling of lekkerbekjes? Dan is dit echt weer zo’n heerlijk, en makkelijk te maken, broodje voor in het weekend of natuurlijk doordeweeks.

fish-o-chips sandwich

fish-o-chips sandwich

Binnen een half uur zet je deze amazing lekkere FISH-O-CHIPS Sandwich op tafel, en geloof mij, neem één hap van deze sandwich en je bent verkocht.

[av_heading heading=’Zo lekker, ik heb je gewaarschuwd!’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’3′ color=” custom_font=” av_uid=’av-3yc65o’][/av_heading]

Alle boodschappen zijn verkrijgbaar bij de AH, lekker makkelijk.

Liefs Jacq

fish-o-chips sandwich

fish-o-chips sandwich

[av_video src=’https://youtu.be/2ywxSz8Gat4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2b1eb0′]

fish-o-chips sandwich
Fish-O-Chips Sandwich
Fish-O-Chips Sandwich
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
    Voor de saus
    1. Meng alle ingrediënten voor de tartaarsaus door elkaar en zet de saus in de koelkast.
    Voor de doperwtenpuree
    1. Kook de erwtjes een paar minuutjes in een klein laagje water met wat zout totdat ze zacht zijn. Spoel af onder koud water, laat ze goed uitlekken in een zeef. Doe ze in een hoge mengbeker samen met de boter, munt, limoensap, zout/peper en mix alles met een staafmixer tot een mooie puree. Bewaar de puree tot gebruik ook in de koelkast.
    De vis
    1. Verwarm de oven tot 200 graden en bak de visjes in 10 minuten goudbruin en laat ze even rusten op een rooster. Ik heb het stokbrood heel even mee verwarmd in de oven voor een krokante bite.
    Zo maak je het broodje
    1. - Snijd het broodje doormidden
      - Besmeer met de doperwtenpuree
      - Leg de chips erop
      - Dan het visje
      - Vervolgens de plakjes kaas - Een klodder tartaarsaus
      - En dan de bovenkant van het broodje

      Druk het broodje een beetje aan, train je mondspieren! Dit doe je door heel vaak OMG te zeggen, Neem een hap en laat deze verrukkelijke smaak even goed op je inwerken. Zoet, zacht krokant en silky is deze sandwich.

      Of volg het instructie filmpje 🙂

      Enjoy!
    Recept Afdrukken
    print het recept

    You Might Also Like...

    8 Comments

    • Reply
      Rick Harderwijk
      16 augustus 2015 at 13:22

      Zooowww… dat klinkt lekker!

    • Reply
      Puur Proevers
      17 augustus 2015 at 13:54

      Lekker!

    • Reply
      Joke van Dijk
      17 augustus 2015 at 21:26

      ZIet er goed uit”!

    • Reply
      Emmy
      17 augustus 2015 at 21:29

      OMG Mijn rating volgt deze week nog… Kan niet wachten het te proeven! 😉

    • Reply
      Rum Pengel
      18 augustus 2015 at 00:43

      Heel de dag alleen maar eten Julienne Leyba fawaka moet je me iets vertellen ?

      • Reply
        Julienne Leyba
        18 augustus 2015 at 08:45

        Wahahahahahaha that i love food and learning new things about food hahahahaha

      • Reply
        Rum Pengel
        18 augustus 2015 at 08:46

        Ik weet het. Maar je maakt mensen gierig midden in de nacht??

      • Reply
        Julienne Leyba
        18 augustus 2015 at 08:46

        I know

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.