Hallo Lieve Foodlovers,
Houden jullie ook van krokant gebakken vis, zoals kibbeling of lekkerbekjes? Dan is dit echt weer zo’n heerlijk, en makkelijk te maken, broodje voor in het weekend of natuurlijk doordeweeks.
Binnen een half uur zet je deze amazing lekkere FISH-O-CHIPS Sandwich op tafel, en geloof mij, neem één hap van deze sandwich en je bent verkocht.
[av_heading heading=’Zo lekker, ik heb je gewaarschuwd!’ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’3′ color=” custom_font=” av_uid=’av-3yc65o’][/av_heading]
Alle boodschappen zijn verkrijgbaar bij de AH, lekker makkelijk.
Liefs Jacq
[av_video src=’https://youtu.be/2ywxSz8Gat4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2b1eb0′]
- Voor de sandwich
- 1 mooi rustiek stokbrood
- 1 zak chips Salt & vinegar
- 1 pakje Cheddar plakjes kaas (president sandwich with cheddar)
- 2 lekkerbekjes uit koelvak bij AH
- Voor de tartaarsaus
- 5 el mayonaise bijvoorbeeld Hellmans
- 1 augurk heel fijn gesneden
- 1/2 sjalotje heel fijn gesneden
- 2 tl limoensap
- 1 tl dijon mosterd
- 1 tl suiker
- snufje zout en peper
- Voor de doperwtenpuree
- 150 g diepvriesdoperwtjes
- 25 g roomboter ongezouten op kamertemperatuur
- 1 el verse munt fijn gesneden
- 1 el limoensap
- zout en peper naar smaak
Ingrediënten
|
- Meng alle ingrediënten voor de tartaarsaus door elkaar en zet de saus in de koelkast.
- Kook de erwtjes een paar minuutjes in een klein laagje water met wat zout totdat ze zacht zijn. Spoel af onder koud water, laat ze goed uitlekken in een zeef. Doe ze in een hoge mengbeker samen met de boter, munt, limoensap, zout/peper en mix alles met een staafmixer tot een mooie puree. Bewaar de puree tot gebruik ook in de koelkast.
- Verwarm de oven tot 200 graden en bak de visjes in 10 minuten goudbruin en laat ze even rusten op een rooster. Ik heb het stokbrood heel even mee verwarmd in de oven voor een krokante bite.
- - Snijd het broodje doormidden
- Besmeer met de doperwtenpuree
- Leg de chips erop
- Dan het visje
- Vervolgens de plakjes kaas - Een klodder tartaarsaus
- En dan de bovenkant van het broodje
Druk het broodje een beetje aan, train je mondspieren! Dit doe je door heel vaak OMG te zeggen, Neem een hap en laat deze verrukkelijke smaak even goed op je inwerken. Zoet, zacht krokant en silky is deze sandwich.
Of volg het instructie filmpje 🙂
Enjoy!
8 Comments
Rick Harderwijk
16 augustus 2015 at 13:22Zooowww… dat klinkt lekker!
Puur Proevers
17 augustus 2015 at 13:54Lekker!
Joke van Dijk
17 augustus 2015 at 21:26ZIet er goed uit”!
Emmy
17 augustus 2015 at 21:29OMG Mijn rating volgt deze week nog… Kan niet wachten het te proeven! 😉
Rum Pengel
18 augustus 2015 at 00:43Heel de dag alleen maar eten Julienne Leyba fawaka moet je me iets vertellen ?
Julienne Leyba
18 augustus 2015 at 08:45Wahahahahahaha that i love food and learning new things about food hahahahaha
Rum Pengel
18 augustus 2015 at 08:46Ik weet het. Maar je maakt mensen gierig midden in de nacht??
Julienne Leyba
18 augustus 2015 at 08:46I know