
Italian meat slider
(broodje bal met een knipoog)
Ingredients
- 500 gram rundergehakt
- 1 el olijfolie
- 1 pot tomatensaus kant en klaar of eigenmaakt.
- 1 kopje pittige geraspte kaas
- 1 zak kleine witte bolletjes verkrijgbaar bij AH
- 1 zakje veldsla (of iets anders)
- peper/zout/nootmuskaat
- 1 el Italiaanse kruiden
Ingredients
|
Instructions
- Meng in een kom het gehakt met peper zout, nootmuskaat, en italiaanse kruiden en draai er mooie balletjes van. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
- Bak de gehaktballetjes aan alle kanten bruin, voeg de saus toe laat dit alles ongeveer 15 minuten pruttelen totdat de balletjes gaar zijn.
- Snijd de broodjes doormidden en leg er wat sla en het gehaktballetje op.
Strooi op het laatst de kaas eroverheen….
- “Dit broodje smaakt super echt sexy!”
Enjoy!
2 Comments
Ria Sluijter
1 juni 2014 at 11:31Heel mooi, goed gefotografeerd.
En het ziet er zeer lekker uit!
En dan die ballen in de pan, heerlijk om naar te kijken.
Mooie presentatie!!
Liefs ons..
Ria Sluijter
1 juni 2014 at 11:31Heel goed gedaan..x