DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT

Krieltjes uit de oven met rozemarijn & knoflook

10 mei 2014
Krieltjes uit de oven met rozemarijn & knoflook
Krieltjes uit de oven met rozemarijn & knoflook
Recept Afdrukken
Instructies
  1. 1.Zet een pannetje met water op en voeg er wat zout aan toe en wacht tot het water kookt. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. 2.Doe de krieltjes met schil in de pan en kook deze 4 minuten. Giet de pan af, snij de krieltjes doormidden en leg de krieltjes in een ovenschaal of braadslee. 3.Neem 5 tenen knoflook en druk deze met de handpalm open en verspreid deze over de schaal. Dit mag gewoon met schil. Sprenkel olijfolie over de krieltjes en bestrooi met peper en grof gemalen zeezout. 4.Trek wat blaadjes rozemarijn los van de takjes en strooi deze over de krieltjes. De overige takjes kun je los toevoegen zodat deze ook nog smaak afgeven. Bestrooi eventueel ook nog met wat gedroogde oregano. 5.Zet de schaal in de voorverwarmde oven en bak deze 15 á 20 min. (lekker met een biefstukje en rucola, aangemaakt met wat balsamico azijn en goede olijfolie en peper en zout,) Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.