BLOG

Peulvruchten – Jenny Chandler

Meer dan 160 eigentijdse en inspirerende recepten met onder andere bonen, peulen, linzen en kikkererwten.

Het eten van peulvruchten heeft altijd een suffig imago gehad. Nu het eten van vlees een steeds minder voor de hand liggende keuze lijkt te zijn, kiezen steeds meer mensen voor peulvruchten. Een slimme keuze, aangezien peulvruchten breed verkrijgbaar en niet duur zijn. Bovendien zijn hun mogelijkheden tot verwerking in een spannend en smakelijk gerecht eindeloos. Doordat peulvruchten een rijke bron van eiwitten zijn, zijn het daarnaast ook vleesvervangers bij uitstek.

Peulvruchten van Jenny Chandler biedt een volledig overzicht van alle soorten peulvruchten en bonen. De culinaire mogelijkheden van linzen, kikkererwten, taugé en andere kiemgroenten worden uitvoerig besproken. Waar koop je ze? Hoe bereid je ze? Hoe kun je ze het best bewaren? En het belangrijkste: hoe verwerk je ze in een gerecht?

De 160 recepten in Peulvruchten komen uit alle hoeken van de wereld en zijn zeer gevarieerd in hun soort. Door zijn veelzijdigheid is Peulvruchten een zeer compleet boek met recepten voor alle momenten van de dag. Een boek waaruit je jarenlang met plezier zult koken!

‘Nadat je de recepten in Peulvruchten hebt gelezen, heb je meteen zin om naar de winkel te rennen om de ingrediënten in te slaan en lekker te gaan koken. Een feest van smaken en toch simpel te bereiden: peulvruchten zijn spannender dan menig kok denkt!’ – Xanthe Clay, The Telegraph

Peulvruchten – Jenny Chandler
ISBN: 9 789045 207438

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.