DOORDEWEEKS

Shoarmakruiden zelf maken

 

Shoarmakruiden

Zo maak je zelf een shoarmakruiden-mix. Dat is natuurlijk veel lekkerder en gezonder.

In de kant en klaar zakjes die verkrijgbaar zijn in de winkel zit vaak veel te veel zout en suiker!

En zelf maken is nog leuk ook! Maak gelijk lekker veel en bewaar in een afsluitbaar potje.

Wij hebben zelf kipshoarma gemaakt vandaag, en dan doe ik dat meestal tussen een stuk Turks brood met knoflook en chilisaus eroverheen.

Lekker makkelijk voor het weekend of doordeweeks!

Enjoy!

broodje kebab

 

 

Shoarmakruiden zelf maken
Shoarmakruiden zelf maken
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Neem een bij voorkeur granieten vijzel en vul deze met alle kruiden. Meng de kruiden eerst en stamp en wrijf de kruiden vervolgens fijn Bewaar de kruiden in een afgesloten potje (Deze hoeveelheid is voldoende voor 500 g fijngesneden kipfilet)

    Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

3 Comments

  • Reply
    Kitty Hovestadt
    3 september 2014 at 23:05

    Heerlijke mix. Ik heb deze mix vanavond met kipdijen gemaakt. super

  • Reply
    Raymond
    2 april 2015 at 22:36

    lekkere kruidenmix alleen 1 vraag/opmerking, bij gemberpoeder staat erachter djinten. Dit zijn 2 verschillende producten djinten is namelijk komijnzaad, gebruik je dan beide?

    • Reply
      Jacqueline Sluijter
      3 april 2015 at 19:48

      Hallo Raymond..

      Goed gezien! de djinten weg laten hoor!
      Rest v.d. mix gebruiken, succes en Enjoy!
      gr,
      Jacq

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.