Hallo lieve foodlovers!
Zijn jullie ook zo dol op chips? Maar wil je soms ook aan de lijn denken? Maak dan eens deze heerlijke crispy zoete aardappelchips met paprikapoeder en zeezout. Simpel maar boordevol smaak.
- Verwarm de oven op 200 graden.
Snijd de zoete aardappel in dunne plakjes. Dit gaat het makkelijkst met een mandoline. Meng de plakjes met de olie en paprikapoeder.
Leg de zoete aardappel plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze voor ongeveer 30 minuten. Keer de plakjes halverwege de tijd een keer om.
Houdt ze goed in de gaten want niet iedere oven is hetzelfde, ze kunnen snel bruin kleuren.
Laat de zoete aardappelchips goed afkoelen en bestrooi met wat zeezout.
Enjoy!
15 Comments
Wendy Huijberts
27 november 2015 at 13:54Britt Westerbeek (L)
Dominique Dominique
27 november 2015 at 15:35Rachel Scheres
Rachel Scheres
27 november 2015 at 16:13Die ga ik eens proberen?
Sharida Bos
27 november 2015 at 15:39Teun..?
Foodblabla
27 november 2015 at 16:11Iris Kaalverink
27 november 2015 at 17:31Nina Kaalverink
Roos Rodriguez
27 november 2015 at 19:44Ik ga het ook uitproberen. Lijkt mij lekker.
Foodblabla
27 november 2015 at 20:01Leuk Roos Rodriguez ben benieuwd wat je ervan vind…?
Ria Sluijter
27 november 2015 at 20:14Mmm..?
Masha Pablos-Ordis
27 november 2015 at 20:27Arlette Hoekstra
Onze-keuken Koken En Kunst
28 november 2015 at 13:44Met aangepast recept zie ik 😉
Loomis Schouten
28 november 2015 at 17:45Heb je ook een respect er van
Loomis Schouten
28 november 2015 at 17:46Recept
Foodblabla
28 november 2015 at 18:07Even op de foto klikken☺
Foodblabla
28 november 2015 at 18:07Succes!