Zusje van de Sonsbeekmarkt in park Presikhaaf Arnhem

Hallo lieve foodlovers!

Vandaag zijn we eventjes naar de 2e editie van het zusje van de Sonsbeekmarkt in park Presikhaaf geweest.

Helaas was het weer niet super, maar wat hebben we genoten van de mensen die vol trots en passie hun lekkers verkopen en daar ook nog eens een mooi verhaal bij vertellen. Wat een lieve mensen staan er toch op de markt!

Bij Elif Yilmaz van Elief BesteHapjes hebben wij de we de hartige hapjes van filodeeg, gevuld met gehakt en fetakaas geproefd. Echt te lekker!

Aan de kraam van Rio Azul producten aten we heerlijke pastel de nata dit is een soort van klein roomgebakje, en we namen voor thuis nog een quiche mee gevuld met tonijn en olijven. De volgende keer komen wij nog even een portje proeven. 🙂

Naast Rio Azul stond Petie, zij woont in het zuiden van Griekenland op een olijfgaarden. Hier kochten we een fles olijfolie van eigen kweek, die olie gebruik ik vanavond lekker in een salade, ik ben benieuwd!

Even later werd ik verleid door de geur van overheerlijke sateetjes van de grill en ja hoor, je raadt het al ook die hebben even geprobeerd, kip en varkenssaté met zelfgemaakte pindasaus. Gegeten op een muurtje onder een parapluutje 😉

We hadden nog langer willen blijven maar helaas liet het weer dit niet toe. Volgende week zondag is er weer de Sonsbeekmarkt in park Sonsbeek we kijken er nu alweer naar uit.

Het zusje van de Sonsbeekmarkt is iedere laatste zondag van de maand en de Sonsbeekmarkt is iedere eerste zondag van de maand.

Voor alle lekkerbekken, see you there.

zusje van de sonsbeekmarkt 31 mei 2015 Park Presikhaaf Arnhem

 

4 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] bericht Zusje van de Sonsbeekmarkt in park Presikhaaf Arnhem komt van FoodBlaBla | De foodblog uit Arnhem en […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.