Niet 99% maar 100% blij

Hallo lieve foodlovers

Hoe stoer is dat? Vanaf vandaag vind je op de nieuwe website van 100% NL magazine onze recepten. Alsof dat nog niet vet genoeg is: binnenkort staan een aantal van mijn recepten in 100% NL Magazine en daar zijn wij 100% trots op 🙂

 

Enjoy 100%!

Liefs Jacqueline en Sander

100%NL Magazine

100%NL Magazine is hét blad voor mensen die positief en actief in het leven staan. Het blad bevat amusement, levensverhalen, mode, culinair, reisverhalen, humor, columns en interviews.  De kernwaarden van het blad zijn: sociaal, sympathiek, vertrouwd, herkenbaar, gewoon, toegankelijk, vrolijk en heeft een Hollands karakter. 100%NL Magazine wordt algemeen erkend als het meest toegankelijk en breedst gewaardeerde tijdschrift van Nederland.

De kerndoelgroep van 100%NL Magazine zijn vrouwen rond de 36 jaar met een brede interesse en een voorkeur voor Nederlandse muziek en bekende Nederlanders. Uit onderzoek is gebleken dat ook mannen het blad graag meelezen waardoor het tijdschrift een echt gezinsblad is geworden.

100%NL Magazine biedt ook online via verschillende kanalen haar lezers dagelijks leuke nieuwtjes, video’s, weetjes en een kijkje achter de schermen bij mode-shoots en interviews met BN’ers. Het blad biedt exclusieve acties aan voor haar lezers en leden van de nieuwsbrief.

100p nl 2

De nieuwe website van 100% NL magazine

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.