Hot cocktail met appelsap (not for kids)

Een warme cocktail van biologische appelsap, cuarenta y tres, slagroom en kaneel. Nu is deze appelsap zo al erg lekker, maar in een cocktail vind ik het nog lekkerder 🙂 Daarom maakte ik van deze biologische appelsap een hot cocktail met cuarenta y tres, slagroom en kaneel! 

Wordt warm met deze heerlijke hot cocktail met liquor 43.

Lekker voor in het weekend.

hot cocktail met appelsap en cuarenta y tres

hot cocktail met appelsap en cuarenta y tres


Hot cocktail met appelsap (nonkidsproof)
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Hot cocktail met appelsap (nonkidsproof)
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de appelsap met het kaneelpoeder en roer er vervolgens de Licor 43 doorheen (niet koken). hot cocktail met appelsap en cuarenta y tres
  2. Garneer met een toef slagroom en kaneel.

    Enjoy!
Deel dit Recept
123 antwoorden
  1. Jessie Bakker
    Jessie Bakker zegt:

    als de blaadjes van de bomen waaien, het bos bedekt is in alle kleuren van de regenboog, het late middagzonnetje zich nog ff laat zien en het droog is, een fikse wandeling en daarna bij de openhaard met een glaasje van dit lekkers en laat het dat maar flink waaien en regenen buiten. Daarna!

    Beantwoorden
  2. Corrie Hekkers
    Corrie Hekkers zegt:

    Mijn idee om dit drankje in de herfst of winter maar eens te maken deed me besluiten het recept om die reden op te slaan. Maar gisteravond won mijn nieuwsgierigheid het van dit idiote idee want waarom zou het nog nét niet herfstachtig nu niet smaken? Verrassend simpel te maken met weinig ingrediënten en niet hebben kunnen vermoeden dat het zo heerlijk zou zijn.
    Wat heb ik genoten! Dank je wel!!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.