DOORDEWEEKS NAGERECHT SNACKS ZOET

Ananas spiesjes met yoghurt-dip

3 juni 2014

Goedemorgen lieve foodlovers!

Om nog even in de flow te blijven van het ultieme zomergevoel vandaag voor jullie een heerlijk zomers fruittoetje 😉

“Gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt.”

Bij ons op het terras groeit nu volop munt, zelfs na de winter komt de munt weer volop terug..

Munt is ook heerlijk als muntthee: doe de munt in een mok of theepot en overgiet de bladeren met kokend water beetje honing erbij en genieten maar!

Gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt

Verse munt uit de tuin

Ingrediënten gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt

Ingrediënten gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt

Gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt

Gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt

Gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt

Gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt


Gegrilde ananas spiesjes met honig/yoghurt-dip en verse munt
Ananas spiesjes met yoghurt-dip
Ananas spiesjes met yoghurt-dip
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Leg stokjes in water en laat ze weken gedurende minstens 5 minuten. Schil de Ananas en snijd in vieren vanaf de top, haal de harde kern eruit en snijd in blokjes.

    Rijg de blokjes ananas aan de prikkers en bestrijk de spiesjes licht met de olie(dit gaat het makkelijkst met een kwastje). Maak de grillpan goed heet en gril de spiesen voor ongeveer 2 à 3 minuten aan iedere kant, totdat ze een mooi grill streepje hebben.

    Leg de spiesen op een leuke schaal. Meng de yoghurt met de honing en serveer bij de spiesjes, strooi op het laatst de gehakte munt eroverheen en Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.