Bamisoep
Wat eten we vandaag?
Deze snelle bamisoep , recept komt uit de Allerhande.
Ingrediënten
- 125 gram kalkoenfilet
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 50 gram peultjes
- 2 el olie
- 2 kippenbouillonblokjes
- 2 eieren
- zout en peper
- 125 gram eiermie
- 1 el ketjap manis
Ingrediënten
|
Instructies
Voorbereiden
- Kalkoenfilet in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Peultjes schoonmaken. Bosuitjes in smalle ringetjes snijden.
Bereiden
- Bereiden In pan 3 el olie verhitten en kalkoen, ui en knoflook 2 minuten zachtjes bakken. 1 Liter water, bouillonblokjes en peultjes toevoegen en soep 3 minuten laten koken. Eieren met zout en peper loskloppen. Rest van olie in koekenpan verhitten en omelet bakken. Omelet oprollen en in plakjes snijden. Mie breken boven soeppan en in 4 minuten op een laag vuur gaar laten worden. Soep op smaak brengen met ketjap en sambal. Bos ui en omelet door soep roeren of in kommen doen en soep erover scheppen. Direct serveren. Enjoy! Bron Allerhande
No Comments