HARTIG NAGERECHT SNACKS ZOET

Boeren appel/bessen cake

10 mei 2014

Boeren appelcake, voor FoodBlaBla | De foodblog uit Arnhem | styling en koken door Jacqueline Sluijter, fotografie Sander Damen|© Foodblabla

Boeren appelcake, voor FoodBlaBla | De foodblog uit Arnhem | styling en koken door Jacqueline Sluijter, fotografie Sander Damen|© Foodblabla


Boeren appelcake, voor FoodBlaBla | De foodblog uit Arnhem | styling en koken door Jacqueline Sluijter, fotografie Sander Damen|© Foodblabla
Boeren appel/bessen cake
Lekker voor het weekend!
Boeren appel/bessen cake
Recept Afdrukken
Lekker voor het weekend!
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Lekker voor het weekend! Een Boeren appel/bessen cake.
  2. Begin met het voorverwarmen van de oven op 160 graden en het snijden van de appel in dunne plakjes. Vervolgens bekleed je de cakevorm met bakpapier. Voor het beslag mix je het meel, de boter, het ei, suiker, vanille en melk met een mixer. Heb je geen mixer? Dan wordt het flink kloppen met de hand, maar dat kan natuurlijk ook. Klop/mix het goed door tot het een mooi samenhangend geheel is geworden. Giet dan het beslag in de cakevorm. Verdeel hierover de gesneden appel en bessen. Tot slot, voordat het cakeje in de oven gaat, strooi je nog een beetje suiker eroverheen. Nu kan hij in de oven voor ongeveer 40 minuten. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.