DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT

Tortillawraps

10 mei 2014

[av_gallery ids=’459,455,457,456,458′ style=’big_thumb’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-7z732′]

FoodBlaBla | styling en koken door Jacqueline Sluijter
Tortillawraps
Home made Tortillawraps
Tortillawraps
Recept Afdrukken
Home made Tortillawraps
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. meng in een kom de bloem met het zout, de olie en ca. 125 ml water. Dek de kom af en laat het deeg ca. 30 minuten rusten.
  2. Verhit een koekenpan. Verdeel het deeg in 10-12 ronde balletjes. Rol de balletjes op een met bloem bestoven werkblad uit tot een platte tortilla’s. Bak de tortilla’s ca. 2 minuten per zijde in de pan.
  3. Vul de tortilla’s met alles wat jij maar lekker vind! Wij hebben ze gevuld met pittig gekruid gehakt, zwarte boontjes, lente-ui en jalapeño peper, en cheddar kaas en yoghurt.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.