HOOFDGERECHT

Broccoli met chilipeper en cashewnoten

10 mei 2014
Broccoli met chilipeper en cashewnoten
Broccoli met chilipeper en cashewnoten
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en stoom of kook ze een paar minuten, tot ze beetgaar zijn. Giet af in een vergiet. Verhit een wok of diepe koekenpan op middelhoog vuur. Doe de cashewnoten erin en rooster ze al omscheppend een paar minuten in de hete pan. Houd ze goed in de gaten, omdat ze ineens kunnen verbranden. Als ze goudkleurig zijn, schep je ze in een kom. Doe de olie, chilipeper en knoflook in de pan en warm langzaam 30 seconden tot 1 minuut op, zodat de knoflook de scherpte verliest. Doe de cashewnoten en broccoli erbij, draai het vuur hoger en roerbak een minuut of 2, zodat de broccoli goed vermengd is met de noten, olie, chilipeper en knoflook. Breng op smaak met de sojasaus en dien meteen op. Lekker met kip en cous cous-salade! Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.