Morgen is de wedstrijd Oranje tegen Chili en natuurlijk wil je niets missen van de wedstrijd. Maak daarom één van deze snelle gerechten en geniet van de wedstrijd met een bordje eten voor de TV.
- 12 vissticks diepvries
- 300 gram witte kool gesneden
- 3 el blanke rozijnen
- 4 el yoghurt dressing bieslook
- 450 gram tuinerwten diepvries
- 200 gram zuivelspread light bieslook
- 4 zachte vloerkadetten
- 75 gram veldsla
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de vissticks op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven. Keer halverwege.
Doe ondertussen de kool met de rozijnen en de dressing in een schaal en meng goed door elkaar.
Kook de tuinerwten in 4 min. in water met zout beetgaar. Giet af, pureer met de staafmixer en doe terug in de pan. Roer de zuivelspread erdoor.
Halveer de broodjes en bestrijk de onderste helften met erwtenpuree. Verdeel er wat veldsla over en leg op elke helft 3 vissticks. Dek af met de bovenste helft van het brood en serveer met de koolsalade, de rest van de puree en veldsla
Enjoy! (bron, AH)
No Comments